Martin Hajeks flotte konsept forestiller seg hvordan en større iPhone nesten uten rammer blir seende ut.
Martin Hajeks flotte konsept forestiller seg hvordan en større iPhone nesten uten rammer blir seende ut.

Annonse


– Dette er Apples iPhone-modeller som lanseres neste år

Det skal lanseres tre helt nye iPhone-modeller sent neste år. Det melder KGI-analytiker Ming-Chi Kuo som omtrent alltid får rett.

Tre helt nye modeller neste år
Kuo avslører at det kommer en iPhone X med OLED-panel som er større enn dagens X, for den får visstnok et 6,4″ panel, opp fra dagens 5,8″. Vi har testet iPhone X siden lanseringen, og vil sette stor pris på en større modell. Denne skal visstnok lanseres i andre halvdel 2018 og blir trolig solgt som “iPhone X Plus”.

Men så kommer det visstnok en ny 6,1″ også, men med LCD-panel for å holde kosten nede og for å konkurrere i “midrange”-markedet.

Modellen får trolig lavere oppløsning, men får nok Face ID (og dermed smalere rammer), og blir priset mellom 650 til 750 dollar.

Annonse


5,8″ blir den med flest nyheter
Det mest interessant er kanskje neste-generasjons iPhone X han hevder også lanseres neste år, og som visstnok får den samme 5,8″ OLED-skjermen som den som nettopp ble lansert. Hva som blir nytt i 5,8 X #2, er ikke kjent i skrivende stund.

Det kan med andre ord se ut som at Apple ønsker å proppe 5,8-tommerne med ny teknologi, og i stedet bruke funksjoner og teknologi som er veltestede i de større og billigere modellene.

 

Kilde:
AppleInsider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse