Volkswagen-sjef Matthias Müller kritiserer Tesla. Det er ikke første gang.
Volkswagen-sjef Matthias Müller kritiserer Tesla. Det er ikke første gang.

Annonse


– Det er selskaper som så vidt selger 80 000 biler i året, mens andre selger 11 millioner

Volkswagen-sjef Matthias Müller har tidligere avfeid Tesla som en konkurrent i bilbransjen. Under en paneldiskusjon der temaet var fremtiden til elektriske biler, benyttet han igjen sjansen til å gå etter den amerikanske elbilprodusenten.

Kritiserer Tesla
Det var spesielt tre ting Müller kritiserte Tesla for, blant annet for å ha avskjediget flere hundre ansatte noe Elon Musk har forklart skyldes innsats, eller mangel på det.

– Jeg ønsker å si noen få ord om Tesla. Med all respekt for selskapet, det er noen som er verdensmestre over store annonseringer. Jeg ønsker ikke å nevne navn. Det er selskaper som så vidt selger 80 000 biler i året, og så er det selskaper som Volkswagen som selger 11 millioner biler i år og har et overskudd på 13 eller 14 milliarder dollar, uttalte Volkswagen-sjefen.

Han fortsatte:

Annonse


– Hvis jeg har mottatt riktig informasjon, taper Tesla et tresifret antall millioner dollar hvert kvartal og sparker ansatte. Sosial ansvarlighet? Nei, vær så snill. Vi bør ikke ta helt av med å sammenligne epler og pærer, sa han.

I videoklippet under kan du se Volkswagen-toppen uttale seg om Tesla.

 

Kilde:
MotorTrend

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse