Lenovos nye mobil, Moto Z 2.
Lenovos nye mobil, Moto Z 2.

Annonse


De hevder denne mobil-skjermen er uknuselig

Lenovo har vist frem nye produkter p

Dette lanserte de
Selskapet har vist frem Moto X som har Amazon Alexa innebygget (JBL har for øvrig annonsert nye høyttalere, Link, med Google Assistant, så nå kommer et tredjepartsprodukter med assistenter som bare det), og Moto Z2 som har det Lenovo hevder er en uknuselig skjerm – de garanterer det, faktisk.

Tab 4 Home er et nettbrett med assistent. På bærbar-fronten finner vi Yoga 920s med “intelligent teknologi”.

VR-headsettet har de snakket om tidligere, det de har samarbeidet med Microsoft om: Lenovo Explorer.

Annonse
Priser og tilgjengelighet

  • Moto X blir tilgjengelig i slutten av september og får en veiledende pris på 4490 kroner
  • Moto Z 2 Force blir tilgjengelig i oktober til en veiledende pris på 7990 kroner
  • Yoga 920 blir tilgjengelig i slutten av oktober til en veiledende pris på 16495 kroner
  • Jedi Challenge blir tilgjengelig i november til en veiledende pris på 2795 kroner
  • Lenovo Explorer blir tilgjengelig i november til en veiledende pris på 4795 kroner
  • 360 Mod blir tilgjengelig i oktober til en veiledende pris på 2790 kroner
  • Tab 4 Home blir annonsert ved et senere tidspunkt

Dette skryter Lenovo
“Med rimelige priser vil alle enhetene være tilgjengelig for vanlige forbrukere. Mirage AR-hodesett, Lenovo Explorer Mixed Reality-hodesett, Moto X-smarttelefon, Tab 4 Home Assistant og Yoga 920 gir alle forbrukeren muligheten til å ha en mer personlig teknologiopplevelse.”

“I tillegg ekspanderer Lenovo sitt PC-utvalg med den nye 12-tommer Yoga 720, Miix 520 Windows 10 (avtakbar) og ThinkVision P27u skjerm.”

Moto Z2
“Den nye Moto Z2 Force Edition har en slitesterk og holdbar skjerm. Telefonen er laget av metall og byr på et dual-kamera som gir bilder av topp kvalitet. Den er også kompatibel med Moto Mods-systemet, som gjør det enkelt å montere ditt Moto 360-kamera. På den måten kan du fange alle vinkler i ett bilde.”

Moto X
“Den fjerde generasjonen Moto X – Moto X4 har et smartere kamera som kan mer enn å bare ta bilder. Krydre dine selfier med animasjoner ved hjelp av AR-funksjonen, eller pek objektivet på et objekt og det vil spørre om du vil lære mer om det du ser. Den nye smarttelefonen har også Amazon Alexa, som gir deg nye muligheter til å bruke mobilen som en digital assistent“.

Tab 4: Home Assistant
“Alexa gjør også dine andre enheter smarte, og Lenovo inkluderer nå tjenesten i sine nettbrett. Tab4 serien blir nå enda mer allsidig takket være Alexas Home Assistant Pack. Du kan bruke stemmen til å få nyheter, været, tilgang på kalender, handle på nettbutikker, eller kontrollere smarthjem-funksjoner.”

Yoga 920
“Personlig teknologi får en ny betydning med Yoga 920. Med AI-teknologien kan enheten forutse dine behov og samhandle med deg på en rekke måter. Enheten tilbyr også nye måter å tegne og notere på med Active Pen 2 med Windows Ink.”

“Cortana stemmegjenkjenning kan ta i mot kommandoer fra fire meters avstand. Yoga 920 tilbyr også «mixed reality»-utvalg og biometrisk sikkerhet, i tillegg til at den er pakket med Intels nyeste Quad Core i7 prosessor, Windows 10 OS og en 13,9-tommers berøringsskjerm, i en slank design på bare 1,37 kg og med en skjerm som kan vendes 360 grader. ”

 

 

Kilde:
Lenovo pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse