Flere Android Wear-brukere opplever trøbbel med Google Assistant.
Flere Android Wear-brukere opplever trøbbel med Google Assistant.

Annonse


Android Wear-bruker? Vær obs på dette problemet

Google slapp nylig Android Wear 2.0 til selskapets smartplagg. Blant nyhetene er solide forbedringer til Google Assistant.

Assistenttrøbbel
Android Police skriver nå at det ikke bare er fryd og gammen etter oppdatering da flere brukere melder om at assistenten nærmest er blitt ubrukelig. I stedet for å fungere som normalt, opplever brukerne at Assistant kun leverer en Google-søk.

Wear-brukere som ber assistenten sende en tekstmelding, sjekke kalenderen eller liknende, blir møtt med «beklager, jeg kan ikke gjøre det» eller et søk på Google.

Les også: Her er de første Android Wear 2.0-klokkene.

Annonse
Google er på saken
En løsning på problemet er å koble smartklokken fra mobilen for så å tilbakestille den, men ifølge rapportene er dette kun en midlertidig løsning. Enkelte brukere har opplevd at Google-appen oppdaterer seg selv over natten og så er problemet der igjen.

Google skriver i det offisielle forumet at de er på saken.

«Vi har identifisert noen problemer med Google Assistant for Android Wear og vi jobber med å løse disse. Hvis du ønsker å sende inn feilrapporter, har vi en e-postadresse du kan bruke», skriver en samfunnssjef på Googles Product Forums.

Har du opplevd noe problemer med Android Wear 2.0?

 

Kilde:
Android Police

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse