Hopp til navigasjon Hopp til innhold
ZeTime kombinerer en smartklokke med mekaniske visere. (Ill.: MyKronoz)

Denne smartklokken går sin seiersgang på Kickstarter

Ser du hva som er spesielt med den?

MyKronoz Switzerland er selskapet bak denne Kickstarter-kampanjen for det de omtaler som hybridsmartklokke.

Mekaniske visere
Så hva gjør denne til en hybrid? Jo, den har nemlig mekaniske visere over den digitale skjermen, noe vi ikke har sett tidligere.

De mekaniske viserne blir drevet av teknologien Smart Movement og oppdaterer tiden automatisk basert på posisjonen din. Batteriet skal holde i 30 dager én lading. I «smartklokkemodus» er batteritiden 3 dager.

For personer lurer på om de fysiske viserne vil være i veien for skjermen, forklarer MyKronoz at de flyttes automatisk for å forbedre visningen av skjermen. Her er det altså Smart Movement-teknologien som jobber.

Smarte funksjoner
I tillegg kan ZeTime, som er klokkens navn, skilte med optisk pulssensor, den kan svømmes med (offisiell sertifisering er ikke tilgjengelig ennå) og man kan bytte ut reimene på en enkel måte.

Hybridsmartklokken kan også skilte med smarte funksjoner som tilkobling med smarttelefon, varsler, aktivitets- og søvnsporing og fjernkontroll.

I skrivende stund gjenstår det ni timer av kampanjen som så langt har samlet inn over fem millioner dollar, fra over 25 000 støttespillere, mot et opprinnelig mål på 50 000 dollar.

Selskapet vil avholde en direktestrøm klokken 15.00 i dag som kan følges på kampanjens nettside.

Kilde:
Kickstarter

Stikkord: kickstarter, smartklokke, zetime