Utviklerne har kommet godt på vei i sitt arbeide med å få Zelda: Breath of the Wild til PC.
Utviklerne har kommet godt på vei i sitt arbeide med å få Zelda: Breath of the Wild til PC.

Annonse


«Zelda til PC»-prosjektet gjør vanvittige fremskritt

Tidligere denne måneden skrev vi om en gruppe utviklere som forsøker å få Switch- og Wii U-lanseringen The Legend of Zelda: Breath of the Wild til å kjøre på PC.

Store fremskritt på kort tid
Gjengen har gjort bemerkelsesverdige fremskritt de seneste ukene og en ny video viser at spillet nærmest kjører like godt på PC som på en Nintendo Switch. Utviklerne mente opprinnelig at arbeidet ville ta flere måneder å ferdigstille, men med tanke på fremgangen de har hatt de to seneste ukene, kan det hende de korter ned tiden betraktelig.

I videoen som du kan se under har Link tatt turen ut av hulen – som var det eneste vi så i det første spillklippet – og nå vises mer av spillverdenen, utforskingen og slåssingen.

Får flere hundre tusen kroner i støtte
Hele prosjektet blir finansiert av støttespillere på Patreon. For to uker siden var det 1857 personer som støttet Zelda-arbeidet med 7782 dollar, rundt 66 000 kroner, i måneden. Nå har antallet støttespillere økt betraktelig til 5135 personer som til sammen støtter prosjektet med nærmere 22 000 dollar, snaut 190 000 kroner, i måneden.

Annonse
Nintendo har så langt ikke kommentert dette prosjektet.

Onsdag denne uken strømmet via The Legend of Zelda: Breath of the Wild på Nintendo Switch. Klippet kan du se under.

 

Kilde:
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse