Netflix gjør to nye endringer.
Netflix gjør to nye endringer.

Annonse


Netflix skroter stjernene – slik skal de erstattes

Har du brukt strømmetjenesten Netflix har du sikkert rangert innholdet med stjerner. Nå blir det snart slutt på denne metoden.

Tomler erstatter stjernene
Nyheten kommer fra visepresident for produktgruppen Todd Yellin, som under et møte med pressen i dag bekrefter at stjernene forsvinner.

– Fem stjerner føles veldig gammeldags. Vi bruker mange milliarder dollar på titler vi produserer og lisensierer, og med disse store katalogene blir det bare en utfordring, fortalte han de fremmøte.

Det som tar over er enkelt og greit tommel opp / tommel ned, og endringen trer i kraft allerede i april.

Annonse
Les også: Netflix satser på HDR på mobilen.

Ønsker at flere brukere skal rangere innholdet
Nyheten ble annonsert allerede i fjor, og Netflix har testet rangeringen med tommel blant flere hundre tusen brukere den seneste perioden. Statistikk strømmegiganten sitter på viser at de mottok 200 prosent flere rangeringer etter byttet.

Det var en viktig bidragsyter til at de nå skroter stjernene. Bak teppet handler det nok om å få flere personer til å rangere innholdet.

I tillegg til endringer i rangeringssystemet, vil brukerne snart se en prosenttall ved siden av filmene og seriene. Basert på ulike algoritmer viser det tallet hvor sannsynlig det er at du liker det aktuelle innholdet.

Hva syns du om endringene til Netflix?

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse