Slik så kvinnen ut etter å ha blitt brent av sine hodetelefoner.
Slik så kvinnen ut etter å ha blitt brent av sine hodetelefoner.

Annonse


Kvinne brent da hodetelefonene hennes eksploderte på flyet

Smartenheter som tar fyr har til tider vært et brennhet tema. Samsung Galaxy Note 7 er kanskje det mest omtalte tilfellet, men det har også dukket opp rapporter om at iPhone tar fyr.

Tok fyr mens hun sov
En australsk kvinne på vei fra Beijing i Kina til Melbourne ble brent i ansiktet da hodetelefonene hennes tok fyr. Ifølge australske Transport Safety Bureau (ATSB) var det trolig hodetelefonenes batteri som var årsaken til brannen.

Hverken navnet til kvinnen, flyselskapet eller merket på hodetelefonene er kjent.

Etterforsker saken
ATSB skriver at omtrent to timer etter avgang kunne en høy eksplosjon høres i kabinen. Kvinnen sov da hodetelefonene hennes plutselig eksploderte.

Annonse


– Da jeg snudde meg merket jeg at det brant i ansiktet. Jeg tok tak i ansiktet, og hodetelefonene skled ned rundt nakken, forteller hun til ATSB.

Ettersom den brennende følelsen fortsatte, tok hun av seg hodetelefonene og kastet dem ned på gulvet. Kvinnen forteller at de gnistret, men at en flyvert stanset branntilløpet med vann.

Ifølge rapportene skal batteriene ha smeltet seg fast til gulvet. Australske luftfartsmyndigheter skal nå etterforske hendelsen for å finne ut om det var selve hodetelefonene som var skadet eller om det er batteriene som er årsaken.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse