Denne iPod-prototypen kan bli din for 800 000 kroner.
Denne iPod-prototypen kan bli din for 800 000 kroner.

Annonse


Sjelden iPod-prototype til salgs for 800 000 kroner på eBay

Det har dukket opp en svært sjelden iPod-prototype på eBay, men det er vanskelig å bestemme akkurat hvilken generasjon den er.

Forskjellige datoer
For det første sier selgeren at den fullt funksjonelle iPoden er første generasjon, men datoene på kretskortet kan tyde på at den kom mellom første og andre generasjon.

iPoden koster omtrent 800 000 kroner og har et rødt kretskort – og på baksiden står det “P95 DVT” som er et internt Apple-navn på iPod Classic.

Under dette står det er serienummer som ikke dukket opp i Apples egne serienummersøk, som tyder på at dette er intern modell.

Annonse


Midt imellom modeller
Interessant nok har iPoden modellnummeret til den første iPod-generasjonen “M8541,” men kretskortet på innsiden er datert 2002 – som er året da den andre generasjonen kom ut.

Derfor tipper 9to5Mac at dette kan være en utviklingsmodell som ble laget en gang etter at den første iPod-generasjonen kom ut og før andre generasjon tok over.

Selgeren virker legitim nok, og har solgt en rekke forskjellige Apple-historiske enheter tidligere, og har for eksempel til salgs en en førstegenerasjons iPad-prototype, en tyvårs jubileums-Mac og en prototype for Apples øreplugger – som selgeren tar seg godt betalt for.

“Ekte historie”
– Jeg har aldri sett en iPod-prototype som dette før. Ikke bare er den i fantastisk stand, gitt alderen og at det er en prototype, men den har et rødt kort på innsiden, skriver selgeren på eBay-siden.

– Som du kan se fra bildene er det mulig å lade den, og den er fullt funksjonell. Dette er sjansen til å eie litt av historien, ikke bare Apple-historie, men faktisk historie, står det videre.

Kilde
9to5Mac
eBay

Annonse