LG G6 kommer med en 18:9-skjerm som kalles "Full vision" og kan vise atten prosent mer på skjermen enn en "vanlig telefon."
LG G6 kommer med en 18:9-skjerm som kalles "Full vision" og kan vise atten prosent mer på skjermen enn en "vanlig telefon."

LG lanserer G6

LGs G6-telefon lekket ut allerede i går, men nå er den offisielt lansert på Mobile World Congress i Barcelona.

– LG G5 handlet om å lage en modulær design, men nå er tiden annerledes, sa LGs mobilpresident Juno Cho.

Større skjerm, men ikke telefon
– Forbrukerne vil ha en større skjerm, men ikke større telefon, og dette hadde ikke vært mulig med en tradisjonell innfallsvinkel – men det er mulig hvis vi endrer på formfaktoren, fortsatte han.

Derfor får LGs G6 en 5,7 tommers IPS skjerm med veldig liten kant på omtrent den samme flaten som G5, som haddde en skjerm på 5,3 tommer. Skjerm til kant-ratioen er på 78,6 prosent.

LG kaller det en “stor skjerm som faktisk passer i hånden din.” Skjermen har 18:9 breddeforhold, som LG kaller “Full vision,” som skal gi atten prosent mer informasjon på skjermen enn med en “konvensjonell skjerm.”

Oppløsningen på skjermen 1440 x 2880 – som gir en 564 bildepunkter per tomme.

Dolby Vision
LG G6 vil også støtte Dolby Vision, som de sier det finnes over nitti filmer med – og at både Netflix og Amazon kommer til å streame til mobiler i dette formatet i tiden som kommer.

LG G6 får også tre forskjellige farger: Mystic White, Astro Black og Ide Platinum.