Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Jack er rett og slett en trådløs adapter. (Ill.: Podo Labs)

Over 11 000 har støttet denne adapteren på Kickstarter

Gjør de gamle hodetelefonene dine trådløse.

Det var ikke alle som var like begeistret over at iPhone 7 kommer uten lydutgang, men på tross av det selger Apple flere iPhoner enn noen gang.

Adapteren Jack
Flere produsenter har forsøkt å komme opp med løsningen som gir «lydutgangen tilbake til iPhone 7», deriblant deksler med integrert kontakt.

Podo Labs tar en annen tilnærming. På Kickstarter har de lansert produktet «Jack», en adapter som gjør øreproppene dine trådløse. Dette gjelder også produkter som TV og høyttalere.

«Jack» fungerer på den måten at man kobler hodetelefonene sine til dem, deretter kan man pare adapteren med Bluetooth-enheten sin enten det er en smarttelefon, PC eller et nettbrett. Batteriet er på 300 mAh, noe som skal holde til 12 timer avspilling.

Kickstarter-suksess
«Jack» har to kontakter: standard lydutgang for å koble til ørepropper, høyttalere og så videre, og en micro-USB for lading. I tillegg har den en klemme slik at man kan feste den til skjorten eller kanskje jakken.

Koble øreproppene til Jack og par adapteren med telefonen din.
Koble øreproppene til Jack og par adapteren med telefonen din. (Ill.: Podo Labs)

Og så langt ser det ut til at flere ønsker et slikt produkt som «Jack». Det tok ikke mer enn tre timer før Podo Labs hadde nådd målet på 20 000 dollar på Kickstarter. I skrivende stund har kampanjen samlet inn over 515 000 dollar fra over 11 000 støttespillere.

 

Kilde:
Kickstarter

Stikkord: kickstarter