Sony har løst problemene – gjenopptar utrullingen av Android 7

Sony gjenoppstarter Android 7-oppgraderingen til blant annet Xperia Z5.
Sony gjenoppstarter Android 7-oppgraderingen til blant annet Xperia Z5.

Sony var en av de første mobilprodusentene til å rulle ut Android 7 til et utvalg av sine smarttelefoner, men etter kort stund valgte de å trekke oppdateringen.

Har fikset problemene
Årsaken var problemer med brukeropplevelsen og trøblete avspilling av musikk via en tredjepartsapp. I tillegg var leseytelsen på et kryptert SD-kort, under pari.

«Vi er blitt gjort oppmerksomme på rapporter fra enkelte brukere som opplever inkonsistenser når det kommer til musikkavspilling med apper fra en tredjepart og ytelsen til kryptert data på SD-kort, etter å ha oppgradert til Android 7.0 Nougat. Vi har identifisert roten til årsaken og satser på å tilby den korrekte fastvaren og restarter utrullingen så fort som mulig», uttalte selskapet den gangen.

Annonse

Dette er tilsynelatende løst ettersom Sony Mobile har startet utrullingen av Android 7 til Z5,  Z3+ og Z4 Tablet. Mobilprodusenten var faktisk ute med Android 7 i november. Produsenter som Samsung og Huawei lar vente på seg.

 

Kilde.
Neowin

Annonse
Annonse