BeatsX kommer til Norge denne måneden.
BeatsX kommer til Norge denne måneden.

Annonse


Apples nye hodetelefoner kommer til Norge denne måneden

BeatsX, de nye trådløse pluggene fra Apple, er snart salgsklare i Norge.

1490 kroner
På Apples norske nettbutikk er begge modellene, svart og hvit, listet til 1490 kroner med lansering denne måneden – noen dato er ikke kjent.

BeatsX ble annonsert i september samtidig med iPhone 7 og AirPods, men altså ikke klare før etter AirPods som også ble utsatt grunnet problemer med å synkronisere lyden.

Det er ukjent hvorfor BeatsX ble utsatt også, men det kan jo være samme problem de har måttet løse.

Annonse
Slik forklarer Apple produktet
«BeatsX er en perfekt trådløs treningspartner. Lytt til naturtro og klar lyd hele dagen med opptil åtte timer batteritid. Med Fast Fuel får du to timer avspilling etter bare fem minutter lading.

Den unike Flex-form-kabelen og øreplugger i flere størrelser gir høy komfort, fleksibilitet og mobilitet. I tillegg sørger vingetupper med sikker passform for ekstra stabilitet.

BeatsX jobber like hardt som deg. Disse øretelefonene er smidige, lette og kompakte – en perfekt trådløs partner. De er klare på et øyeblikk – bare slå dem på og hold dem i nærheten av iPhonen – og de kobler seg samtidig til Apple Watch, iPad og Mac*. Med Bluetooth-teknologi i klasse 1 er BeatsX en utholdende følgesvenn, uansett hvor du går.»

Kanskje faller ikke disse ut for de av dere som har problemer med AirPods.
Kanskje faller ikke disse ut for de av dere som har problemer med AirPods. (Ill.: Apple)

 

Kilde:
Apple

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse