TAPS-klistremerket skal tåle det meste og festes til så å si samtlige materialer.
TAPS-klistremerket skal tåle det meste og festes til så å si samtlige materialer.

Annonse


Dette klistremerket løser et kaldt Touch ID-problem

Nå som vinterkulden har satt sitt preg på landet, sverger mange til votter, vanter og hansker for å holde hendene varme. Dog er det ikke alltid at hanske- og mobilbruk er like lett å kombinere.

Klistremerke med integrert fingeravtrykk
Det finnes allerede vanter som kan brukes med dagens moderne smarttelefoner og det finnes også smarttelefoner som støtter hanskebruk. Selskapet Tony Yu vil gjøre det enda mer bekvemmelig å bruke smarttelefonen når kulden setter inn.

Kickstarter har de lagt ut prosjektet TAPS. Dette er et lite klistremerke man fester på tuppen på hansken(e) sin(e). Ikke bare gjør TAPS det mulig å bruke smarttelefonen med hvilken som helst hanske, hvert klistremerke har også et eget, unikt avtrykk som kan pares opp mot Touch ID og fingersensorer på andre smarttelefoner. På den måten kan man låse opp smarttelefonen sin uten å kaste hansken.

En slik egenskap gjør det også ekstra bekymringsverdig hvis man skulle miste telefonen og hanskene samtidig.

Annonse


Les også: Norsk satsing tar av på Kickstarter.

Kickstarter-suksess
Ifølge Tony Yu er TAPS-klistremerkene svært solide, vannbestandige og festes til å så i samtlige materialer. Brukerne skal altså ikke være redd for at klistremerket plutselig faller av hansken.

Kampanjen ser ut til å være en suksess og har nå samlet inn over 40 000 kanadiske dollar mot et opprinnelig mål på 8000.

Leveringen forventes å starte allerede desember i år og vil i så fall dekke majoriteten av vintermånedene her til lands.

Les også: En slik skjerm har du neppe sett maken til.

 

Kilde:
Kickstarter

Annonse


Annonse


Annonse