Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nye «VR-klare» maskiner klare fra Alienware. (Ill.: Dell)

Nå kommer Alienware sine VR maskiner

Ny serie med VR-klare Alienware maskiner.

Dell har avslørt 13, 15 og 17 tommer bærbare Alienware maskiner med ny design og øyesporing.

Støtte for VR
De nye Alienware-maskinene som er spill-porteføljen til Dell kommer med støtte for NVIDIAs siste kort myntet på bærbare.

Den største, 17 tommeren, får støtte for GTZ 1080, mens Alienware 15 og 13 får henholdsvis 1070 og 1060 kortene. Det betyr at disse maskinene møter spesifikasjoner for Rift og Vive.

Ny design
Maskinene har fått ny design. Hengslene er blant annet flyttet frem, mot spilleren, det har gitt mer rom til flere komponenter og kjøling i bakkant. Det gjør maskinen 25 prosent tynnere enn forrige generasjon.

Ifølge Dell har disse maskinene fått et chassis som er bygget med anodisert aluminum og en magnesium legering forsterket med stål som gir en bedre byggekvalitet og stivhet.

Nye funksjoner
Dell har også lagt til Windows Hello-støttede kameraer i alle modellene, så du kan låse opp maskinen med ditt blide åsyn. I tillegg kommer maskinene også med Tobii, en teknologi for å spore hva du faktisk ser på.

Det lar maskinen slå av bakgrunnslyset på tastaturet når du ikke trenger det eller låse opp maskinen med øynene. Du kan også spore og eksportere «synsmønsteret» ditt slik at du kan bruke disse dataene til å forbedre spillingen din.

Prisene er ikke klare enda, men 15 og 17 tommers maskinene skal komme til USA 30. september og Europa innen 4. oktober. 13 tommeren skal være på plass i November.

Kilde:
Engadget

 

Stikkord: alienware, dell