Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Ticwatch 2 er så langt en suksess på Kickstarter- (Ill.: Mobvoi)

Denne smartklokken nådde Kickstarter-målet på kun 10 minutter

«Den mest interaktive smartklokken».

Populariteten til smartklokkene har vokst det siste året og selskaper som Apple, Samsung, Huawei og Motorola har kastet seg ut i det ferske markedet.

Ticwatch 2
Det kinesiske selskapet Mobvoi ønsker å være med på festen og de opplever nå stor suksess på Kickstarter med deres nyeste smartklokke Ticwatch 2.

Dette er en av de rimeligste smartklokkene der ute og prisen starter på 99 dollar (alle er solgt på Kickstarter). Mobvoi beskriver Ticwatch 2 som «den mest interaktive smartklokken» og nevner funksjoner som:

  • Sjekk været.
  • Finn lokale restauranter.
  • Ring og svar på samtaler.
  • Svar på meldinger.
  • Ring Uber for å bli plukket opp.

Ticwear 4.0
Mye av interaksjonen med Ticwatch 2 foregår på siden av smartklokken. Her kan man for eksempel sveipe opp og ned samt styre volumet. Den støtter også ulike tickle-gester som kan brukes til å svare samtaler eller aktivere stemmesøk.

Ticwatch 2 leveres med operativsystemet Ticwear 4.0 og har støtte for både Android- og iOS-enheter. Ved å sette smartklokken til en kompatibilitetsmodus kan man også installere Android Wear-apper.

Det tok kun selskapet kun ti minutter å nå det opprinnelige målet på 50 000 dollar. Når 29 dager gjenstår har kampanjen samlet inn over 327 000 dollar.

Så får vi håpe at den ikke lider samme skjebne som denne smartklokken fra Kickstarter.

 

Kilde:
Kickstarter

Stikkord: kickstarter, ticwatch