Apple Pay kan komme fortere til Norge enn du tror

Apple Pay er fortsatt ikke tilgjengelig i Norge.
Apple Pay er fortsatt ikke tilgjengelig i Norge.

For øyeblikket er betalingsløsningen tilgjengelig i USA, Storbritannia, Canada, Kina, Singapore og Australia. Snart kan det bli flere.

Jobber på spreng
I forbindelse med lanseringen av Apple Pay i Singapore forrige uke, uttalte Apples Jennifer Bailey til TechCrunch at selskapet jobber på spreng med å gjøre den kontaktløse betalingen tilgjengelig i flere land i Europa og Asia.

Bailey forteller at det er Apple som bestemmer hvilke land som prioriteres og det er en rekke faktorer som spiller inn. Landets befolkning er selvsagt en viktig faktor. Der stiller ikke Norge så bra, men Apples produkter er svært populære her til lands.

Annonse

Samtidig ser det ut til at Apple planlegger å tilby eenklere overføring mellom personer, slik som Vipps fra DNB fungerer. Dette kan bli vist frem under WWDC-messen som starter 13. juni.

Kontaktløs betaling
I desember dukket det opp flere hint til at Apple Pay er på vei til Norge. Flere av våre lesere tipset oss om at hvis man endrer region til USA eller Storbritannia, er teksten i Wallet-appen oversatt til norsk. Det har den ikke vært tidligere.

Slik fungerer Apple Pay.
Kilde:
9to5Mac

Annonse
Annonse