Nå «advarer» Adobe piratene

Slik lyder meldingen til brukerne som kjører ikke-genuin versjon av Acrobat X.

Tradisjon tro er nettpiratene svært begeistret for Adobe-produkter som Photoshop og Illustrator, på tross av at selskapet nå har gått over til en abonnementsløsning. De tilbyr også flere av appene sine gratis på App Store og Play Store.

Valideringstest
Adobe kjører nå hyppige valideringstester som sjekker hvorvidt en installasjon er genuin eller ei. De som eier en «ikke-genuin» versjon av programvaren, blir møtt av en melding som forteller om dette og hvordan brukeren kan gjøre noe med det.

«Adobe-valideringstest har funnet ut at denne versjonen av Acrobat ikke er genuin. Trykk her så vi kan hjelpe deg. For mer informasjon […]», lyder meldingen.

Annonse

Betyr ikke trøbbel
Beskjeden virker først og fremst for å hjelpe brukerne og Adobe er veldig klare på at ingen vil få problemer på grunn av dette.

«Adobes mål er å hjelpe kundene med å unngå farene med ikke-genuin eller falsk programvare. Vi har jobbet med denne tjenesten en stund, og vi har forsikret oss om at den blir levert til kundene på en måte som er lett å forstå», uttaler selskapet.

Per nå ser det ut til at valideringstesten er begrenset til programmet Acrobat X og brukere i USA.

 

Kilde:
TorrentFreak 

Annonse
Annonse