Dette er en helt ny spillkonsoll

Dette er Blade BOX med Windows 10.
Dette er Blade BOX med Windows 10.

De seneste ryktene har det florert flere rykter om nye spillkonsoller fra Sony og Microsoft. Ryktene for en ny og oppgradert PlayStation 4 har vært sterkest, men ting tyder på at også Microsoft ønsker å stille sterkere i konkurransen mot Sony.

Windows 10 og Intel
Nå har Riot Games og Tencent, sammen med Intel og Haier, annonsert Tencenct TGP BOX (Blade BOX) – en helt ny spillkonsoll.

Det som skiller den ut fra PlayStation 4 og Xbox One er at den kjører på en Intel-prosessor, mens de to konsollene er kjent for å bruke AMD Jaguar. I tillegg ligger Windows 10 i bunnen, noe det i og for seg også gjør på Xbox One, men ikke i samme grad.

Annonse

Satser mot Asia
Mer vet vi ikke om spesifikasjonene på dette tidspunktet, men vi kan se at produsentene har hentet inspirasjon fra Xbox One-kontrolleren. Dog kan den ikke sammenlignes med denne PlayStation- og Xbox-klonen.

Blade BOX har to ulike moduser slik at spillerne enkelt kan skifte mellom spillmodus og Windows 10. Fra det vi vet kan spillkonsollen kjøre spill som:

  • League of Legends
  • FIFA Online 3
  • NBA 2K Online
  • Monster Hunter Online
  • Need for Speed: Hot Pursuit Tournament

Flere spill forventes utover over. Planen er å lansere i det asiatiske markedet og det er usikkert om den offisielt vil bli tilgjengelig i Europa og USA.

 

Kilder:
Neowin,
AllChinaTech

Annonse
Annonse