Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette er Blade BOX med Windows 10. (Ill.: Tencent)

Dette er en helt ny spillkonsoll

Spill: Men den er verken fra Sony eller Microsoft.

De seneste ryktene har det florert flere rykter om nye spillkonsoller fra Sony og Microsoft. Ryktene for en ny og oppgradert PlayStation 4 har vært sterkest, men ting tyder på at også Microsoft ønsker å stille sterkere i konkurransen mot Sony.

Windows 10 og Intel
Nå har Riot Games og Tencent, sammen med Intel og Haier, annonsert Tencenct TGP BOX (Blade BOX) – en helt ny spillkonsoll.

Det som skiller den ut fra PlayStation 4 og Xbox One er at den kjører på en Intel-prosessor, mens de to konsollene er kjent for å bruke AMD Jaguar. I tillegg ligger Windows 10 i bunnen, noe det i og for seg også gjør på Xbox One, men ikke i samme grad.

Satser mot Asia
Mer vet vi ikke om spesifikasjonene på dette tidspunktet, men vi kan se at produsentene har hentet inspirasjon fra Xbox One-kontrolleren. Dog kan den ikke sammenlignes med denne PlayStation- og Xbox-klonen.

Blade BOX har to ulike moduser slik at spillerne enkelt kan skifte mellom spillmodus og Windows 10. Fra det vi vet kan spillkonsollen kjøre spill som:

  • League of Legends
  • FIFA Online 3
  • NBA 2K Online
  • Monster Hunter Online
  • Need for Speed: Hot Pursuit Tournament

Flere spill forventes utover over. Planen er å lansere i det asiatiske markedet og det er usikkert om den offisielt vil bli tilgjengelig i Europa og USA.

 

Kilder:
Neowin,
AllChinaTech

Annonse
Stikkord: bladebox, Spill, tencent