Annonse


Dette er HPs nye ultratynne PC

I går uttalte PC-kjempen at de jobbet med en ultratynn PC som skulle knuse Apple MacBook-maskiner. Nå er HP Spectre 13.3 offisiell, og den er tynn.

Oppdatert 13.55:

HP Spectre 13.3 forventes til Europa i juni med en pris fra 14 990 kroner og oppover.

Verdens tynneste
PC-en er inspirert av smykker og damevesker, noe som skal være årsaken til at HP valgte å annonsere den i Versailles fremfor under CES i januar.

Annonse


Med 10,4 millimeter er Spectre 13.3 verdens slankeste PC, og vekten er på beskjedne 1,11 kg. Til sammenligning er MacBook 13,2 millimeter på sitt tykkeste og veier 0,92 kg.

På tross at den beskjedne utformingen, er Mike Nash, visepresident for Customer Experience and Portfolio Strategy i HP, veldig klar på at HP Spectre 13.3 kan brukes til mer enn e-post.

https://youtube.com/watch?v=tXV7k7Bt9ow

Kraftpakke
Skjermen er på 13,3 tommer og er av typen Gorilla Glass. Noen vil kanskje være skuffet over at oppløsningen er på kun 1920 x 1080 piksler samt mangel på berøringsstøtte.

HP har valgt å gå for Intel Core i5- og i7-prosessorer med doble kjerner i Spectre, opptil 8 GB minne og SSD-lagring inntil 512 GB. Selskapet er også generøse med USB-kontaktene. Spectre har hele tre USB-C-kontakter hvorav to av dem støtter Thunderbolt.

For sammenligningsskyld fås MacBook kun med Intel Core M-prosessor og kun én USB-C-kontakt.

Oppgitt batteritid er på ni timer.

Forhåndssalget starter 25. april i USA og prisen vil ligge på 1170 dollar, rundt 9800 kroner. Det er usikkert når HP Spectre 13.3 kommer til Norge.

 

Kilder:
Engadget,
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse