Selskapet bak HDFury, LegendSky, saksøkes av Warner Bros.

Annonse


HDFury-produsent: – Vi bryter ingen lover

LegendSky, selskapet som produserer HDFury – et produkt som gjør det mulig omgå 4K kopisperren, har fortalt en føderal rett i New York at de ikke bryter noen lover.

Flere 4K-lekkasjer
På høsten i fjor så vi flere 4K-lekkasjer fra både Netflix og Amazon. Dette var overraskende med tanke på den gode sikkerheten 4K-strømming har mot pirater.

Selv om det ikke er helt klart hvordan disse videoene ble kopiert, tyder et nytt søksmål fra Warner Bros. og Intels datterselskap, Digital Content Protection (DCP), at HDFury er involvert.

Les også: Nå er 4K-pirat-seriene her.

Annonse


Hevder det er «fair use»
Gruppen rettet i januar et søksmål mot LegendSky der de beskylte dem for å brudd på DMCAs (Digital Millennium Copyright Act) antiomgåelsesbestemmelser.

HDFury-enhetene gjør det mulig for brukerne å fjerne HDCP-krypteringen. Enheten sitter mellom en HDCP-kompatibel kilde og en annen enhet og gjør det mulig å sende et strippet 4K-signal gjennom.

LegendSky uttaler at produktene deres ikke krenker DMCA, og hevder at denne type omgåelse er spesifikt tillatt som et «fair use»-unntak.

Om «fair use»:

«’Fair use’ betyr at selv om noe er opphavsrettslig beskyttet, kan det likevel brukes uten tillatelse fra innehaveren av opphavsretten i bestemte situasjoner» (Wikipedia).

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse