Så bra er Xbox 360-spillene på Xbox One

Kvaliteten varierer mellom spillene på Xbox One.

Under fjorårets E3-messe, annonserte Microsoft bakoverkompatibilitet til stor begeistring fra spillere verden rundt.

Bakoverkompatibel
Torsdag 12. november ble tjenesten lansert med 104 360-titler tilgjengelig på Xbox One. Ytterligere 26 spill har blitt tilgjengelig siden november, og flere skal det bli fremover.

Eurogamer har utført en dyptgående analyse om hvordan toppspillene fungerer på Xbox One, og resultatet kan du se i videoen under.

Annonse

Les også: Slik gjør Microsoft bakoverkompatibilitet bedre på Xbox One.

Forbedret
Den engelske, spillfokuserte nettavisen skriver at bakoverkompatibiliteten har kommet et godt stykke etter oppstarten i november.

«Flere av problemene vi opplevde i de originale testene våre, har blitt fikset med forbedret ytelse i flere av spillene. Det er godt å se at listen til stadighet øker og vi håper at flere av titlene med problemer, kan bli rettet opp i fremtiden», skriver Eurogamer.

Problemer
Men det er ikke bare fryd og gammen. De skriver også at selv om flere spill fungerer perfekt, er det flere ressurskrevende spill som sliter. Blant annet Halo: Reach og Gears of War: Judgement rapporteres å være uspillbare – det siste spillet kan vi skrive under på.

«Konklusjonen er at for det meste har Microsoft fått det til, og at de har klart å sentralisere to konsollgenerasjoner med Xbox-titler i samme konsoll, er veldig overbevisende.

Hvis flere av de gjenværende ytelsesproblemene kan bli rettet opp i eller redusert, kan dette bli den beste måten å oppleve klassiske Xbox 360-titler», konkluderer Eurogamer.

 

Kilde:
Eurogamer

Annonse
Annonse