«Dette er den smarteste, mest elegante og mest motiverende aktivitetsmåleren til nå»

Slik ser de ulike Fitbit Blaze-modellene ut.

Under CES-messen tirsdag annonserte Fitbit det nye treningstilskuddet i porteføljen: Fitbit Blaze.

Dette er Fitbit Blaze
Etter å ha vært kongen på haugen blant aktivitetsbåndene en god stund, ser det ut til at Fitbit omsider har entret smartklokkemarkedet med nye Blaze, selv om de selv velger «ordlyden smart treningsklokke».

Fitbit bruker store ord ved annonseringen av Blaze, og omtaler den som «den smarteste, mest elegante og mest motiverende aktivitetsmåleren til nå».

Annonse

Tilpasningsmuligheter
Smartklokken har en sekskantet utforming og minner nå mer om en tradisjonell klokke enn en aktivitetsmåler.

Brukerne kan tilpasse klokken med ulike reimer i lær, rustfritt stål og gummi. Ifølge Fitbit skal det modulære designet gjøre det enkelt å skifte mellom reimer.

Fitbit oppgir at batteriet skal vare inntil fem dager basert på bruken.

Smart treningsklokke
Som andre Fitbit-enheter, har også Blaze flere smarte funksjoner. Den kan vise notifikasjoner som SMS, angrop, kalender fra smarttelefonen din. Det er også mulig å styre mobilens musikkspiller via Blaze.

Fitbit-appen fungerer på Android, iOS og Windows 10 (Mobile).

Fitbit Blaze kommer med ulike reimer.
Fitbit Blaze kommer med ulike reimer.

– Noe av det første vi lærte var at helse er personlig, og om noe ikke passer din stil, så vil du heller ikke ha det på deg. Med Fitbit Blaze har vi flyttet grensen for hva det er mulig å gjøre når det kommer til en allsidig, lekker treningsklokke som lett kan tilpasses den enkeltes personlige stil. Samtidig stapper vi den full med teknologi som hjelper deg med å ta treningen til det neste nivået og nå dine mål, skriver James Park, toppsjef og medgrunnlegger av Fitbit, i en pressemelding.

Nye treningsfunksjoner
Fitbit har også annonsert en rekke nye treningsfunksjoner som er inkludert i Blaze, blant annet FitStar, PurePulse, SmartTrack og en ny flersportmodus:

  • FitStar gir deg videobasert personlig trening på skjermen i form av filmer som finnes i den Fitbit-eide appen Fitstar.
  • GPS hjelper deg med å trene smartere ved å koble deg opp med din smarttelefons GPS. Se treningsdata som distanse, fart samt kilometer/minutt-tid.
  • PurePulse håndleddsbasert pulsmåling hjelper deg å ligge i riktig treningsintensitet og gjør det lettere å ha kontroll på kaloriforbrenningen.
  • Multi-sport-mode kan aktiveres, noe som innebærer at Purepulse-målingen intensifiseres samtidig som den i sanntid måler spesifikke aktiviteter.
  • SmartTrack treningsgjenkjenning identifiserer automatisk den aktuelle treningsaktiviteten du bedriver og måler sammenhengende aktiviteter.

Fitbit Blaze kommer med ulike reimer.
Fitbit Blaze kommer med ulike reimer.

Pris og tilgjengelighet
Fitbit Blaze er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling via Fitbits hjemmesider for 229,95 euro og den vil være tilgjengelig i butikk fra mars i år.

Her kan du lese mer fra vår dekning av CES 2016.

 

Kilde:
Fitbit

Annonse
Annonse