Dette er det tynneste og letteste 2-i-1-nettbrettet på markedet

TabPro S er 6,3 millimeter tykt og veier 693 gram.

CES-messen er i full gang og produsenter som Lenovo, Acer og HP har allerede vist frem nye produkter.

Nettbrett med Windows 10
Galaxy TabPro S er en riktig premium-plate som kombinerer Samsungs ledende teknologi med operativsystemet Microsoft Windows 10. Gjennom å integrere de mest populære funksjonene fra både bærbare maskiner og nettbrett passer nettbrettet utmerket for brukere som vil maksimere deres produktivitet og effektivitet hjemme, på kontoret eller på reise.

Galaxy TabPro S er det første nettbrettet, basert på Windows, som støtter LTE Cat 6 for å gi den raskeste og mest avanserte tilknyttende opplevelsen.

Annonse

Med forbedrede snarveis-funksjoner kan Galaxy TabPro S lade batteriet fullt på bare 2,5 time, og har en batteritid på opptil 10,5 timer for daglig bruk. Med nettbrettet følger et tastatur som ytterlige bidrar til økt brukervennlighet.»

Dette er Samsungs nye nettbrett med Windows 10.
Dette er Samsungs nye nettbrett med Windows 10.

Smartklokken Gear S2
«Samsungs nye smartklokke Gear S2 ble lansert under høsten 2015 i to versjoner av Gear S2 og Gear S2 Classic. Nå lanserer Samsung to nye utfordrere av modellen Gear S2 Classic. Samsung jobber med ulike samarbeidspartnere for å stadig utvikle smartklokken og for å gjøre den mer behagelig og brukervennlig.

For en mer personlig og tilpasset opplevelse lanserer Samsung nå Gear S2 Classic i to elegante utgaver, den ene i 18K guld og den andre i platina. De nye utfordrerne gir brukeren muligheten til å tilpasse klokken etter sin egen stil samtidig som den løfter frem klokkens sirkulære design og de avanserte funksjonene.

Tilsammen med de nye modellene utvider Samsung kolleksjonen med armbånd og bakgrunner til displayet. Den nye Gear S2 Classic kommer til å finnes tilgjengelig i rosenguldsramme med ett elfenbenshvitt lærbånd, samt platinaramme med ett svart lærbånd fra februar.»

Samsung Gear S2 Classic.
Samsung Gear S2 Classic.

Smart-TV-er
De beste 4K-TV-ene vil få en egen merking: ULTRAHD Premium. Samtlige av årets Samsung-TV-er vil inneha det merket.

Smart-TV-ene og fjernkontrollene kan kontrollere alle enhetene som er tilkoblet TV-en. Samsung demonstrerer det med en Xbox One.

Samtlige av Samsungs 2016-modeller vil være smart-TV-er kjørende på Tizen.

Dette er Samsungs flaggskipmodeller for 2016.
Dette er to av Samsungs flaggskipmodeller for 2016.

Nå skal nye produkter vises frem. Først ut er TV-er.

Baxter snakker om Samsung Galaxy Ecosystem, som består av mobiltelefoner, smartklokker, betalingstjenesten Pay, VR-hodesett, nettbrett og flere tilbehør.

Samsung Galaxy Ecosystem
Samsung Galaxy Ecosystem

Samsung lanseres SmartThings Extend USB Adapter. Denne enheten kan kobles til flere enn 200 IoT-enheter i hjemmet.

Dette er SmartThings-adapteren.
Dette er SmartThings-adapteren.

Toppsjefen, Tim Baxter, snakker om fokuset på tingenes Internett (IoT),

Da er vi i gang!

Nyheter
Om drøyt en halvtime er det Samsung som står for tur. Vi vet allerede at Samsung skal annonsere et 12-tommers nettbrett med Windows 10, og det skal bli spennende å se hva annet de trekker opp av hatten.

Les også: Samsungs Windows 10-nettbrett avslørt.

https://www.youtube.com/watch?v=T25-97avBug

Annonse
Annonse