Samuel L. Jackson har en rolle i The Hateful Eight.
Samuel L. Jackson har en rolle i The Hateful Eight.

Annonse


Er Hollywood-topp pirat?

Den kommende Quentin Tarantino-filmen «The Hateful Eight» har ikke premiere i USA før 25. desember, men er allerede lekket av pirater.

– Aldri mottatt
FBI etterforsker saken, og forteller at spor leder til dem til Andrew Kosove, som er toppsjef for produktfinansieringsselskapet Alcon Enertainment.

Det er en såkalt screener som skal ha bli lekket. Screener er høykvalitetsopptak av filmer og blir som regel sendt ut til blant annet anmeldere. Disse er vannmerket slik at de kan bli sporet tilbake til mottakeren.

TorrentFreak skriver at versjonen som er sendt til Kosove er blitt signert av en av assistentene i selskapet, men toppsjefen sier han aldri har mottatt kopien.

Annonse


– Jeg har aldri sett denne DVD-en. Jeg har aldri berørt den med hendene mine. Vi skal gjøre mer enn å samarbeide med FBI. Vi skal starte vår egen etterforskning for å finne ut hva som har skjedd, forteller Kosove til The Hollywood Reporter.

Etterforsker
Filmen skal ha endte opp på nett og ble sluppet av P2P-gruppen Hive-CM8. I skrivende stund skal filmen ha blitt lastet ned over én million ganger.

I tillegg til å samarbeide med FBI, er også filmdistributøren The Weinstein Company aktiv i etterforskningen. Kosove håper at de sammen kan finne ut hva som har skjedd i saken.

– For øyeblikket er det ingen som vet noe, men jeg lover at vi skal komme til bunns i dette. Jeg ber om at ingen i vårt høyt elskede selskap er involvert på noen som helst måte, forteller Kosove til Deadline.

I The Hateful Eight spiller blant annet Kurt Russel, Jennifer Jason Leigh, Channing Tatum og Samuel L. Jackson. Filmen har premiere 8. januar i Norge.

https://www.youtube.com/watch?v=gnRbXn4-Yis

 

Kilder:
TorrentFreak,
THR,
Deadline

Annonse