Utvikler av en populære jukse-bot til Heroes of Storm, truer med salgsstopp.
Utvikler av en populære jukse-bot til Heroes of Storm, truer med salgsstopp.

Annonse


Blizzard beskyldes for å ha stjålet kildekode

Blizzard Entertainment skal ha fått tak i kildekoden til den populære jukse-boten til Heroes of Storm, Stormbuddy, melder TorrentFreak.

Gitt etter utviklere
Nå beskylder de tyske bot-utviklerne Blizzard for å ha stjålet den og truer med å stoppe all salg og utvikling.

Det var forrige uke at Blizzard skal ha gått etter antatte utviklere av den populære «buddy»-boten, og de skal ha rettet et søksmål mot James Enrigth, (også kjent som «Apoc») og flere andre tiltalte som skal ha utviklet programvare som gjøre det mulig å jukse i World of Warcraft, Diablo og Heroes of Storm, skriver TorrentFreak.

Stålet
Selv om Blizzard skal ha være kjent med at Apoc ikke er hovedmannen bak utviklingen, skal de allikevel ha gått etter ham og selskapets advokater skal ha tilbudt frilanseren en avtale som førte til at han leverte fra seg kildekoden for Stormbuddy-programvaren.

Annonse


Bossland, som eier Stormbuddy, er ikke fornøyd med fremgangsmåten til spillstudioet og beskylder dem for å ha stjålet kildekoden.

– Blizzard er nå i besittelse av hele Stormbuddy-kildekoden. Bossland har ikke gitt tillatelse til å gi ut denne, ikke har vi blitt kontaktet av Activision Blizzard og Apoc har heller ikke lov til å dele vår intellektuelle eiendom, forteller Bosslands toppsjef Zwetan Letschew til TorrentFreak,

Letschew frykter nå at Blizzard skal gå etter selskapets programvare og har derfor bestemt å stoppe salget av Stormbuddy og videre utvikling.

 

Kilde:
Torrent Freak

Annonse