Pro-versjonen har over 120 forskjellige emojis.
Pro-versjonen har over 120 forskjellige emojis.

Annonse


Her er emoji-tastaturet

Føler du at du noen ganger har problemer med å formulere deg ved hjelp av bokstaver? Vel, da kan dette tastaturet være midt i blinken.

Emojis
Uttrykksikon, eller emojis, er kanskje den måten personer nå uttrykker følelser på i en tekst. Enten det er et hjerte, en geipende tunge eller et enkelt smilefjes.

Produsentene av EmojiWorks ønsker at uttrykksikonene skal være lettere tilgjengelig for brukerne, og har lansert et tastatur, som i tillegg til å ha de tradisjonelle bokstavene, også har fått plass til emojis.

Standard, Plus og Pro
Tastaturet kommer i tre forskjellige varianter. For 80 dollar, nesten 700 kroner, får du et tastatur med 47 uttrykksikoner. Går du opp en hundrelapp, får du Plus-versjonen med 94 uttrykksikoner. Ønsker du derimot Pro-versjonen med over 120 emojis, må du ut med 100 dollar, 860 kroner.

Annonse


EmojiWorks støtter OS X, iOS og Windows 10, hvor den sistnevnte utgaven for øyeblikket er i beta og ikke har støtte for alle uttrykksikonene. Disse vil bli lagt til så fort programvaren for Windows 10 er oppdatert.

 

Kilde:
Neowin

Annonse