Annonse


Nintendo stengte Game Boy-emulator

Mange spilltilhengere elsker fortsatt å spill gamle konsollspill, de elsker det såpass at de tyr til og med til nettleserbaserte emulatorer for å få spilt dem, dessverre er ikke Nintendo like begeistret for disse hjemmesnekrede emulatorene.

Bryter opphavesretten
En Game Boy Advance-emulator som lå på utviklerplattformen GitHub, mottok et varsel fra Nintendo som ba dem fjerne siden og emulatoren. Nettsiden tilbydde populære spill som Dragon Ball Z, Super Mario Advance, Pokémon Emerald og The Sims 2.

– Nettsiden tilbyr tilgang til uautoriserte kopier av Nintendos videospill og videoer som er beskyttet av opphavsretten. Å bruke Nintendos kopibeskyttet Pokémon-karakterer og bilder, er i strid med Nintendos eksklusive rettigheter, stod det i brevet sendt til GitHub.

Stengt på timen

Kort tid etter at GitHub hadde mottatt varslet, ble Game Boy Advance-emulatoren stengt, noe som sikkert brakte frem sinnet i et knippe nostalgikere.

Annonse
Dette er ikke første gangen Nintendo går etter Game Buy-emulatorer. Det samme hendte med den populære iOS-appen GBA4iOS som selskapet avlivet på en liknende måte i fjor.

Kilde:
Torrentfreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse