Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nå kan du laste ned Microsofts Office-programmer til Android-mobilen såvel som nettbrettet i ferdig versjon. (Ill.: Microsoft)

Last ned Office til Android

Nå er alle appene her.

Nå finnes Office til Android-mobiler.

Last ned Word, Excel og PowerPoint
«Etter en vellykket preview lanseres i dag Word, Excel og PowerPoint-apper for Android-telefoner. Appene gir den samme gode opplevelsen som appene som allerede finnes for Android nettbrett, men er nøye tilpasset Android-telefoner.

Word, Excel og PowerPoint for Android-telefoner føyer seg inn i rekken av gode løsninger vi har utviklet for Android-plattformen, inkludert Outlook, OneNote og OneDrive. Med dagens lansering tilbyr vi en komplett Office-opplevelse på Android-enheter», melder Microsoft i pressemeldingen.

* Last ned Word
* Last ned Excel
* Last ned PowerPoint

Kilder:
Microsoft pressemelding
Microsoft Office Blog

Stikkord: iphone, office