Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Apple har kapret mange brukere på kort tid. (Ill.: Apple )

Er dette de norske Apple Music-prisene?

Så mye koster familieabonnementet.

Vi har fått tilgang til det som trolig blir de norske prisene på Apples mye omtalte strømmetjeneste. 

Ikke gratis strømming
Prisen har det vært mye spekulasjoner rundt – først ble det hevdet at Apple ville legge seg på en billigere linje enn konkurrentene (7,9 dollar), men uten gratis strømming.

Dette ble senere tilbakevist, og den nye informasjonen gikk ut på at tjenesten ville koste omtrent det samme som sine konkurrenter. 

En ting som er klart, er at Apple skal tilby tre måneder gratis strømming først, før kunden må betale uansett dersom han/hun ønsker å bruke tjenesten videre. 

Dette bildet avslører det som trolig blir de norske Apple Music-prisene. (Ill.: ITavisen)

Opptil seks familiemedlemmer
Etter det ITavisen erfarer vil en vanlig lisens koste 99 kroner i måneden, altså det samme som hovedkonkurrenten Spotify koster. 

Apple vil imidlertid tilby en familielisens for opptil seks medlemmer, og stemmer prisinformasjonen vi har fått tilgang til, vil dette koste 149 kroner. 

Spotify tilbyr også familieabonnement, for 149 kroner. Forskjellen ligger, slik vi ser det, i at Spotify kun tilbyr 1 ekstra familiemedlem for denne prisen.

For 299 kroner får du riktignok deg + fire familiemedlemmer i Spotify, men Apple Music ser ut til å tilby et familieabonnement for seks personer, for 149. 

Ikke bekreftet
Det er i så fall en betydelig forskjell, men vi tar forbehold om at dette kan endres eller være feil, vi har foreløpig ikke fått prisene bekreftet fra Apple. 

ITavisen har tatt kontakt med Apple for å få opplysningene bekreftet eller avkreftet, og vil oppdatere denne artikkelen så snart vi vet mer. 

 

Kilde:
ITavisen

 

Annonse
Stikkord: Apple Music