Hopp til navigasjon Hopp til innhold
NECs nye 4K UHD-skjerm på hele 98 tommer koster det samme som en ny bil, men så er den ikke myntet på forbrukermarkedet heller. (Ill.: NEC)

Pris: 363 605 kroner

Denne 4K-skjermen på 98″ er så rå at den brukes i sykehus.

NECs nye MultiSync X981UHD er en råtass av en gigantskjerm for profesjonelle brukere med oppløsningen 3840 x 2160 fordelt over 98 tommer.

– Et blikkfang av dimensjoner
«Skjermen er et blikkfang av dimensjoner, leverer fire ganger høyere oppløsning enn full HD, og oppskalerer innhold med lavere oppløsning.

Høy pikseltetthet, full 60Hz oppdateringsfrekvens og smart bildestabiliseringsalgoritmer gir svært skarpe bilder,» skryter NEC i pressemeldingen.

Gigantskjermen er ment å brukes til «bildefremvisning innen medisin der detaljer kan være avgjørende, til konferansemarkedet og for kreative bransjer.»

Avhengig av «intelligent varmestyring»
«Modellen er utstyrt med Direct LED-bakbelysning, og har alle NECs profesjonelle funksjoner, som intelligent varmestyring, hardware LUT-kalibrering og tilpasset 24/7 drift.

Den støtter opptil åtte innganger, inkludert en Displayport, fire HDMI, to DVI-D og OPS. Tjenesten OPS Cable Free Expansion gjør at virksomheter kan oppgradere skjermen når som helst uten behov for eksterne kabler eller enheter.»

NEC har lansert en ny 4K UHD-skjerm på hele 98″. (Ill.: NEC)

 

Kilde:
NEC pressemelding

Annonse
Stikkord: 4k, skjerm