Annonse


Derfor er denne «banan-mobilen» best

LG G Flex 1 er en gigantmobil med 6 tommer skjerm, men oppløsningen var for dårlig.

Følg med på CES 2015.

5,5″ og 1080p
Panelet har nemlig 720p-oppløsning, noe som jo er helt greit på skjermer under 5 tommer, men som blir i minste laget når man har en av de største mobilene på markedet i hånda.

Greia med G Flex-serien er jo at panelet er kurvet for å gjøre det ekstra hyggelig å se på film, og nå blir dette virkelig fett: G Flex 2, annonsert på CES, har nemlig mindre panel (5,5″ –  P-OLED – 403 PPI) og høyere oppløsning: 1080p.

Fortsatt litt for mye plast
Vi har ikke brukt mye tid med G Flex 1, vi har kun hatt den i hånda en gang.

Det er derfor skuffende at baksiden på oppfølgeren fortsatt er av plast, for selv om skjermen imponerte oss den gang, føltes mobilen litt billig og glatt.

Oppdatert, 09.01.15, 08:30: Som våre lesere med rette påpeker har baksiden et plastmateriale som fjerner riper av seg selv.

Det er likevel ingen tvil om at oppfølgeren nok er en god del bedre, ikke minst takket være superkjappe Snapdragon 810 som er en 64-bits-CPU.

Litt merkelig er det at den ikke har 3 GB RAM, «bare» 2, men det er neppe noe stort problem ved vanlig bruk.

– Den beste kurve-mobilen
The Verge testet mobilen på messegulvet, og ble imponerte over spesifikasjonene og den nye formfaktoren. Et annet pluss er at man kan sitte på den. Det betyr at man ikke trenger tilbehør som dette.

Mobilen har dimensjonene 149,1 x 75,3 x 7,1 til 9.4mm. Vekt: 152 g.

LG G Flex2 blir lagt ut for salg i Korea på tampen av januar. Andre marked følger så etter. G Flex 2 kommer i sølv og rød utførelse. Pris ikke kjent.

 

Kilder:
Neowin
The Verge
LG Newsroom

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse