Annonse


Nå har Apple endelig gjort det enkelt

Nå går du ikke lenger glipp av meldinger grunnet iMessage-krøll.

iMessage-problemer i våres
«Det er tidligere Lifehacker-redaktør Adam Pash som endelig fikk Apple support til å bekrefte, per telefon, at det er problemer med at iMessage plutselig ikke lenger kan leveres til mottager om personen bruker andre enheter enn en iPhone, og er koblet fra iMessage-plattformen.

Problemet kan oppstå om man f.eks. går fra en iPhone til en Android-mobil,» skrev vi 15mai i år.

Rettet serverfeil i mai
22. mai erkjente Apple at de hadde problemer med iMessage-serverne, og lovte en iOS 7.x.x-oppdatering for å rette problemene.

Nå er iOS 8.0.2 lansert, men det er altså likevel nødvendig med et nettverktøy, spesielt for de som bruker en eldre iOS-versjon, eller som glemte å skru av iMessage før de skiftet fra en iPhone til en annen plattform.

Eget verktøy lansert
«Det kan tenkes du må skru av iMessage om du nå bruker noe annet enn en Apple-mobil og ikke mottar SMS eller tekstmeldinger fra noen med en iPhone,» er forklaringen på hvorfor Apple har sett seg nødt til å lansere «Deregister iMessage» – en liten tjeneste du finner på selfsolve.apple.com/deregister-imessage.

For alle de som har en iPhone, men som vil bytte til en annen mobil, anbefales det at man først deaktiverer iMesssage fra telefonen.

 

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse