Annonse


Se, også iPhone 6 bøyer seg

ITavisen har fått tak i bilder av en iPhone 6 16 GB-modell kjøpt i USA åpningshelgen. Siden kjøpet har den bøyd seg helt av seg selv.

Spøker det?
Ifølge kunden var det ingen kurve å se på baksiden av mobilen rett etter kjøp, men spol frem til helgen og det var umulig å ikke legge merke til at rett ved volumknappene (som på de rapporterte Plus-tilfellene), så bøyer enheten seg ut mot høyre.

Vi kontaktet Apple, men de hadde ingen kommentar til saken, men vi vet fra kunderapporter i USA at flere har fått nye Plus-modeller etter å ha vist frem sine bøyde telefoner i Apples egne butikker, men ikke alle får.

Det ble ryktet forrige uke at Apple, uten å si noe, skulle ha forsterket rammen på de to nyeste iPhone-modellene, men dette stemmer ikke ifølge 9to5mac’ kilde.

iPhone 6-modellen har bøyd seg av seg selv, og ingen kan forklare hvorfor. Apple ønsker ikke å kommentare saken i det hele tatt. (Ill.: ITavisen)
 

Rammer 4,7″-modellen også
Det spesielle nå er at det ser ut til å ramme iPhone 6-modellene i tillegg til den mye større iPhone 6 Plus-utgaven på 5,5 tommer.

Det var lenge kun rapporter om at 5,5 tommeren var rammet, men dette demonstrerer tydelig at så ikke er tilfellet.

Ikke minst fordi det har poppet opp en nettside, oneoutofnine.com, som allerede har skaffet bilder av 300 forskjellige iPhone 6-enheter som alle er bøyde.

Bør rydde opp
Apple har et problem her som kan bli litt av et PR-problem om det viser seg at flere prosent opplever slike problemer og om selskapet skulle velge å fortsatt ignorere å svare pressen. Det fører til usikkerhet blant potensielle kunder.

En ting er sikkert: Det er langt flere enn ni personer som har opplevd dette, selv om Apples eneste offisielle kommentar om problemet rett etter lanseringen var at i alt ni kunder var berørt.

Har du handlet en iPhone 6 eller 6 Plus og oppdaget at den har bøyd seg helt av seg selv? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg. Oppgi kjøpssted og kjøpsdato.

 

Send oss en epost med bilde.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse