Annonse


Her er nye Fitbit

Fitbit girer opp lanseringstakten og lanserer hele tre nye produkter i Norge.

Tre nye produkter
Fitbit Charge HR og Fitbit Surge klommer ikke før tidlig neste år, men det billigste produktet i serien lanseres 17. november i Norge.

Slik oppsummerer selskapet de nye produktene:

«Fitbit Charge (1099,95 kroner)– Et høy-ytelsesarmbånd som leverer aktivitetsmåling gjennom hele dagen, treningsstatistikk i sanntid og anrops-ID fra mobilen rett på håndleddet. Fitbit Charge er utviklet for deg som ønsker å trappe opp den daglige aktiviteten og samtidig forbedre den generelle helsen.»

Batterilevetid: Opptil syv dager.

«Fitbit Charge HR (1299,95 kroner) – En avansert aktivitetsmåler som leverer jevn automatisk håndleddsbasert pulsmåling, anrops-ID og aktivitetsmåling gjennom hele dagen. Fitbit Charge HR er for aktive brukere, som eksempelvis mosjonister, som ønsker å ta treningsnivået ett steg lenger.»

Batterilevetid: Opptil fem dager.

«Fitbit Surge (2199,95 kroner) –  En slank treningssmartklokke som tilbyr GPS, jevn automatisk håndleddsbasert pulsmåling, aktivitetsmåling gjennom hele dagen, og smartklokkefunksjonalitet; alt i en enhet! Dette er produktet for deg som ønsker å nå maksimale treningsresultater og som liker å utnytte teknologiens muligheter.»

Batterilevetid: Opptil syv dager.

Les også Dinsides test av Fitbit Flex.

Sjefen med PR-besøk i Norge
Norge er et land selskapene tar seriøst – nordmenn er jo veldig glade i teknologi, dessuten er kjøpekraften vår god når resten av verden sliter.

Dette vet selvsagt Fitbit godt, og derfor kommer også salgsdirektøren i Europa, Peter Groom, til Norge (som første land i Norden) mandag neste uke.

«Vår oppgave har alltid vært å levere innovasjon gjennom teknologi vi kler på oss, såkalte wearables – med eksepsjonell utforming – på en måte som gir brukerne bedre kunnskap om deres generelle helse.

Når det er sagt, forstår vi at alles tilnærming til trening og aktivitet er forskjellig. Med tilføyelsen av de nye produktene tilbyr Fitbit nå det bredeste utvalget av aktivitetsmålere – til rimelige priser på tvers av alle mobile plattformer – vel vitende om at alle kan finne riktig produkt for sin livsstil og sine mål,» forklarer grunnleger og sjef James Park i pressemeldingen.

Vi håper å få tatt en nærmere titt på produktene på mandag, og ta en prat med Groom.

 

Kilde:
Fitbit pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse