Annonse


Massiv suksess

Swiftkey har lenge vært en kjempesuksess hos Android-folket.

Har tatt helt av
Men nå har det alternativet mobiltastaturet tatt av for Apple-folket også.

Tastaturet ligger nå øverst på Apples nedlastingsliste for gratis-apper til iPhone, og nummer to for iPad og passerte 1 million nedlastinger bare dager etter at den ble sluppet.

– Overveldet
– Selvsagt er vi overveldet over at SwiftKey-tastaturet gikk til topps som en rakett etter lanseringen av iOS8. Vi jobbet virkelig hardt for å ha noe klart til lanseringen, og dette er en fantastisk belønning, sier SwitKey-sjefen Joe Braidwood til BetaNews.com.

Annonse


Braidwood anser suksessen bare som en begynnelse.

– Alt jeg kan si er at vi har planer om mye mer nå som vi har blitt en kryssplattform-app, sier han.

Sveip for å skrive
Etter at Apple med iOS 8 åpnet for alternativer til Apples eget, nokså funksjonsfattige tastatur, har etterpørselen økt voldsomt for tredjepartsutviklerne der ute.

Spesielt for Swiftkey, som allerede var et etablert begrep og som mest av alt forbindes med «sveip for å skrive -systemet.

Ikke norsk i iOS
Tastaturet »«tenker selv», slik at du skriver riktigere. I tillegg har Android-versjonen støtte for hele 66 språk, inklusive norsk.

Dessverre har ikke iOS-versjonen støtte for norsk ennå, bare for engelsk, portugisisk, fransk, tysk og italiensk. Men både dansk, svensk og norsk skal være like om hjørnet.

Dersom du likevel vil prøve med engelsk tastatur, finner du oppskriften på installasjon HER.

Markedsført av kjendis
SwiftKey fikk selveste Stephen Fry (britisk skuespiller og heia-gutt for Apple) til å markedsføre iOS-versjonen:

Annonse