Annonse


– Jeg er uskyldig!

Bryan Hamade har ikke sovet på over ett døgn.

– Kult, gratis bitcoins!
Den 27 år gamle mannen fra Georgia i USA er nemlig «alt er tillatt»-oppslagstavla 4Chans «hovedmistenkte» i hackerskandalen der intime bilder som angivelig stammer fra Apples nettskysystem iCloud er lekket til nett.

Selv benekter han alt.

– Jeg står ikke bak dette. Jeg var så dum. Jeg så at en haug med folk la ut de originale lekkasjene sammen med bitcoin-adresser. Jeg hadde lest masse om hvor verdifulle bitcoins var og tenkte: «Å, kult! Jeg kan få gratis bitcoins!» sier Hamade til Buzzfeed.com.

Angrer bittert
Nå angrer han på at han la ut bilder og informasjon som kunne spores tilbake til ham. 4Chan-folket bombarderer ham med e-post og telefonoppringninger.

Det har blitt så ille at Hamade har sett seg nødt til å ta ned både LinkedIn og Twitter-kontoene sine. 

Rammet også moren
Også moren hans har blitt plaget av 4Chan-folket, påstår han.

– Nettsiden hennes ble hacket, så jeg tok den ned.

Mener å vite hvem han er
Selv har Hamade en klar i det om hvem den egentlige gjerningsmannen er.

– Den virkelige mannen legger ut ting på 4Chan nå og da. Det er han som mest sannsynlig bak dette, sier Hamade til Buzzfeed.

– Kan ødelegge livet mitt
Han mener at bildene mest sannsynlig er blitt videresolgt av hackerne, og at det er kjøperne som nå lekker dem til nett.

Nå frykter han at begjæret etter bitcoins skal ødelegge livet hans. Han hadde aldri drømt om at dette skulle bli så stort i mediene som det ble.

Flere «bevis»
Etter at intervjuet ble publisert, har 4Chan-folket virkelig fått vann på mølla. En rekke skjermbilder som skal være bevis påa t det er 27-åringen som står bak har blitt lagt ut.

Mange mener at Hamadas historie høres tynn ut, og at han på ett eller annet vis må ha vært involvert i både hackingen og spredningen av bildene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse