Annonse


Ingen startmeny i «Update 2»

Windows-lekkernettsiden PCPortal hevder «Update 2» til Windows 8.1 kommer 12. august.

12. august er datoen
Denne gang er lekkasjen langt mer sikker enn de pleier å være, av den enkle grunn at dokumentet som beskriver oppdateringen kommer fra Microsoft selv.

Det er flott at oppdateringen har fått en dato – mer kjedelig er det at den visstnok ikke blir så veldig spennende.

Les også: Enda en ny Windows 8.2/9-startmeny?

Annonse
Ingen stor-oppdatering
For det blir trolig ingen endringer å se på overflaten, kun mindre feilrettinger.

Så liten er oppdateringen, at det spekuleres i om den rulles ut i det stille sammen med alle de andre oppdateringene som kommer på denne oppdaterings-tirsdagen, eller «Patch Thuesday» som den kalles, Microsofts oppdateringsdag.

Startmenyen lar vente på seg
Ifølge Winbeta skulle denne oppdateringen originalt ha med seg den nye startmenyen, men trolig har Microsoft valgt å holde denne tilbake til «Threshold»-oppdateringene som kommer en gang i 2015. 

Det er usikkert om Windows «Threshold» blir døpt Windows 9, eller Windows 8.2. Førstnevnte er mer sannsynlig etter den lukne Windows 8-mottakelsen.

– Den siste 8.x-oppdateringen
Oppdateringen som kommer 12. august blir trolig den siste store oppdateringen av Windows 8.1. Etter at denne er rullet ut er fokuset på «Threshold».

«Update 2» ble ferdigutviklet for ikke lenge siden, og inneholder feilrettinger, forbedringer under panseret og mindre endringer de færreste vil legge merke til.

Microsofts Update 2-dokument. (Ill.: pcportal.org.ru)

 

Kilder:
PCPortal
Winbeta

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse