Annonse


– Windows 9 avsløres neste måned

Microsoft er veldig nærme å ferdigstilling av Update 2 til Windows 8.1

Update 2 nærmer seg
Men hva denne oppdateringen vil bringe av forbedringer, det vet vi ingenting om enda (det ryktes jo at startmenyen først blir å finne i Windows 9 som ventes i april 2015), men at Microsoft ikke ligger på latsiden er lett å se.

Ikke engang Microsoft-kjenner Mary Jo-Foley har en eneste detalj om hva Update 2 skal inneholde.

Les også: Dette blir mulig med den nye Windows-startmenyen.

Annonse


Bedre på PC
Update 1 ble nemlig lansert i vår, nærmeste bestemt i april.

Dette var ikke fryktelig spennende oppdatering, men gjorde det i det minste enklere å bruke OS-et med mus og tastatur i berøringsgrensesnittet (Startmenyen).

Startmenyen som trolig blir å finne i Windows 9 neste år. Er vi heldige kommer den allerede i august, men ingen vet foreløpig hva Microsoft planlegger. (Ill.: Microsoft)

Twitter-lekkasjer
Som alltid er det den russiske lekkeren «Wzor» som bringer nyheten om at Microsoft trolig allerede har satt sitt godkjentstempel på Update 2, ikke at det er det samme som at den kommer i morgen. En lansering i august er sannsynlig.

Enda mer spennende er det at samme mann på Twitter tror at Microsoft skal avduke den første beta-versjonen av Windows 9 under Microsoft WPC 13. juli.

Under samme messe skal selskapet også offisielt avduke Update 2 til Windows 8.1. Da får vi endelig vite hva den bringer av forbedringer.
 

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse