Annonse


– Hva, han har dem ikke på seg?

Google-grunnleggeren Larry Page pleier vanligvis å ha på seg Google-brillen Google Glass når han er ute og representerer selskapet sitt.

– Hva, har han ikke brillene på?
Men i natt stilte han uten briller på TED-konferansen i Vancouver, Canada.

Det fikk Google Glass-fansen til å steile.

– Larry Page er på scenen på TED akkurat nå. Jeg sitter hjemme og ser på. Han har ikke Google Glass på seg, skrev mannen som regnes som en av verdens største Glass-«fanbois», Robert Scoble, på sin Google+-konto i natt.

Annonse
Styrket mistanke
Han tolket dette som et tegn på at Google kanskje er i ferd med å skrinlegge hele prosjektet, akkurat som de i sin tid gjorde med sitt Facebook-lignende sosiale nettverk Google Wave og «media-ballen » Nexus Q.

– Dette passer inn i den nye foretellingen jeg har i hodet mitt: At Google ikke vet hvordan de skal stå ved sitt eget produkt. Husker du Google Wave? Det var en svært interessant idé, men Google ga det opp svært raskt. Hvorfor? Fordi det var kontroversielt og utførelsen ikke var bra. Vil Google fortsette med Glass? Jeg begynner å bli svært skeptisk, skriver han videre.

Har vært tviler lenge
Scobles tvil må for øvrig ha begynt å melde seg allerede 15. januar, da han skrev en artikkel i den amerikanske nettavisen Huffington Post under tittelen «Google Glass is Doomed» («Google Glass er fordømt»).

Her lister han opp 10 grunner til at han mener hele prosjektet vil mislykkes, så bra han enn mener at brillene er.

Kilde:
BGR.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse