Annonse


Dette er da ikke Steve Jobs

En mystisk markedsføringskampanje for et nytt produkt har dukket opp på awesome-m.com.

Oppdatert: Som vi ble gjort oppmerksomme på: Dette ukjente produktet ligner veldig på dette Apple-patentet, men vi er bombesikre på at dette stuntet ikke stammer fra Apple.

Ikke Jobs, men nærme nok
Å bruke en Steve Jobs
look-alike for å lokke frem interessen rundt et ikke-avslørt-produkt kan være en smart strategi, men bare om produktet har noe for seg.

Magnetic Project – World Without Wires er en av de første vi har sett. Det eneste vi vet så langt presenteres i klippet under.

Annonse


– Tenk deg en verden uten barrierer mellom menneske og maskin, øver Jobs-imitatoren inn, mens det vises frem en mystisk dings på skjermen i bakgrunnen samtidig med en iPhone.

Deretter går han rundt med en enhet som lyser blått, og plasserer den på en projektor som plutselig viser et bilde av stjerner og galakser når enheten berører projektoren.

Hva er dette?

Avsløres 11. mars
I filmen traver skuespilleren, som ligner veldig på Jobs (men som ikke høres ut som ham), rundt i stua og øver inn en presentasjon for det kommende, mystiske, produktet.

Produktet skal avsløres 11. mars.

Det er samme dag Apples iTunes Festival starter på SXSW-messen (derfor ventes også iOS 7.1 om få dager), men det er trolig bare en tilfeldighet, evt. et forsøk på å lure oss til å tro at dette har noe med Apple offisielt å gjøre.

Et interessant nok stunt, så får vi håpe produktet lever opp til denne bombastiske sniktitten.

 

Kilde:
Neowin

Annonse