Har de avslørt iPhone 6, iPad Pro og iWatch?

Det er lenge siden det har vært noen interessante Apple-rykter, men nytt år gir nye muligheter for å prøve å avsløre hva Apple skal lansere i 2014.

Tre iPhone-prototyper
Denne gang er det DisplaySearch som har vært i kontakt med sine kilder i panel-bransjen, og skaffet til veie ganske så interessant informasjon om fire potensielt nye Apple-produkter – det ser nemlig ut til at Apple tester to eller tre iPhone 6-prototyper med forskjellige panel-størrelser, en
 iPad Pro og en iWatch.

Det er snakk om at Apple trolig tester en 4,7″ iPhone 6 (1600 x 900), en 5,5″ iPhone 6 (1080p) og et ikke-definert produkt (iPhone Pro?) med en oppløsning på hele 2560 x 1440.

Fra og med iPhone har Apple brukt et 3,5″-panel på 960 x 640, mens iPhone 5 og 5s har et 4″-panel på 1,136 x 640.

Alle panelene er av typen LTPS TFT LCD, mens prototypen med høyest oppløsning muligens får et AMOLED-panel, en panel-teknologi Samsung bruker i sine smartmobiler.

Ta en titt på dette svært lekre iPhone 6-konseptet.

iPad Pro
Det har en god stund allerede vært ryktet at selskapet skal lansere proff-utgaver av iPad-nettbrettene, akkurat som Samsung har gjort med sin Tab og Note-serie nettbrett.

DisplaySearch hevder å vite at det er snakk om en 12,9″-modell med oppløsningen 2732 x 2048. Lansering kan finne sted tidlig i år, men vi føler oss veldig usikre på dette da det ikke har vært noen komponent-lekkasjer enda. Dette er veldig vanlig månedene før lansering.

iWatch
DisplaySearch hevder også nok en gang at iWatch kommer i to størrelser, men vi har mer trua på at Apple kun skal levere en størrrelse, men at de helt sikkert tester to størrelser akkurat nå: 1,3″ for damer, og en 1,6″ til menn – begge med 320 x 320-oppløsning og fleksible AMOLED-paneler.

Det ryktes en lansering i år, utover det vet hverken vi eller DisplaySearch mer.

 

Kilde:
DisplaySearch