Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nå er det bare å laste ned Internet Explorer 11, og oppgradere fra testversjonen, eller om du ikke har testet den tidligere: overskrive versjon 10, og få ifølge Microsoft mye bedre Javascript-ytelse.

En gladnyhet for Windows 7-brukere

Nå kan du oppgradere til Internet Explorer 11.

Internet Explorer 11 følger med Windows 8 som standardnettleser.

Last ned til Windows 7
Så det tok altså noe tid å få den klar til Windows 7 i ferdig versjon, men nå er den altså endelig her, og byr på en rekke forbedringer.

«IE11 bringer nye web standarder, support og industriledende ytelse og sikkerhet for å gi IE-brukere en best mulig opplevelse på nettet. I løpet av de neste ukene vil Windows 7-brukere, som har eldre versjoner av nettleseren automatisk bli oppgradert til IE11.  

Oppgraderingen fra eldre versjoner av IE til IE11 betyr at Windows 7-brukere får samme hastighet og ytelse av nettleseren, som de som bruker IE11 på Windows 8.1», forklarer Microsoft i pressemeldingen.

Javascript-ytelsen er forbedret i versjon 11. (Ill.: Microsoft)

– 30 prosent kjappere
Det skal være snakk om store ytelsesforbedringer. Ifølge Microsofts IEBlog hele 30 prosent på ekte nettsider. Også Javascript er forbedret, og ytelsesforbedringene skal være snekret sammen slik at det ikke går utover ytelse, og dermed heller ikke batterilevetiden på bærbare enheter.

Microsoft hevder IE 11 er 29 prosent kjappere enn Chrome 30 hva angår Javascript, og 32 prosent kjappere enn Firefox 25. Testene er kjørt i Sunspider, et mye brukt måleverktøy

Internet Explorer 11 krever Service Pack 1 eller nyere til Windows 7.

Last ned.

Kilde:
Microsoft pressemelding
IEBlog

Stikkord: internet explorer, Microsoft, windows 7