Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Rush Limbaugh er kjent som rabiat konservativ. Nå langer han ut mot Apple-hatere i IT-pressen. (Ill.: rushlimbaugh.com)

– Venstrevridde bloggere hater Apple

Det mener høyrevridd programleder.

Rush Limbaugh er trolig USAs mest profilerte, høyrevridde program leder.

Ingen nåde
I radioprogrammet The Rush Limbaugh Show legger han ikke fingrene imellom når det gjelder Barack Obama, demokrater og liberalere. Eller for den saks skyld sosialhjelpsmottakere, innvandrere og ateister.

Hans siste skyteskive er IT-journalister og teknologibloggere.

– Elsker Google og Samsung
Limbaugh mener at de alle som en hater Apple, og at de forsvarer Google og Samsung med nebb og klør.

– Jeg drister meg til å si at ni av ti bloggere som skriver om teknologi hater Apple. Apple er det samme som republikanerne for disse bloggerne, og Google, Android og Samsung er det samme som demokratene. De er perfekte, de kan ikke gjøre noe galt. De er ideelle, og alle hater Apple, sa han under sendingen fredag i forrige uke. (utskrift finner du HER).

– Tar det litt langt
Tiraden blir mottatt med en smule forundring i presse- og bloggmiljøet innenfor teknologifeltet.

– Ja, det finnes utvilsomt bloggere som åpenbart favoriserer ett selskap framfor et annet. Men ideen om at ni av ti bloggere stadig vekk hiver råtne tomater på Apple mens Tim Cook står vettskremt i et hjørne og ber for sitt liv, er å ta det litt langt, bemerker CNet-journalisten Chris Matyzyk.

Det hører for øvrig med til historien at super-demokrat og tidligere visepresident Al Gore har sittet i Apples styre siden 2003. Samt at den avdøde grunnleggeren Steve Jobs alltid sto til venstre i amerikansk politikk.

Kilde: 
CNN

 

Stikkord: Apple, media