Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Sjefen med ansvaret for integrasjon av Facebook, Twitter og LinkedIn har forlatt BlackBerry ifølge WSJ. (Ill.: Trond Bie/ITavisen.no)

Starten på slutten for BlackBerry?

To toppsjefer skal ha forlatt selskapet.

Ifølge kilder The Wall Street Journal har vært i kontakt skal to nøkkelpersoner ha forlatt selskapet.

Facebook og Twitter-ansvarlig
For ikke en, men hele to sjefer, skal ha forlatt selskapet som for ikke så veldig lenge siden lanserte to nye mobiler med et helt nytt mobil-operativsystem. Men markedet er knalltøft, og domineres totalt av Android og iOS.

Sjefen for sosiale medier, T.A. McCann, skal ifølge avisa ha forlatt selskapet for to uker siden. McCann hadde ansvaret for integrasjon av Facebook, Twitter og LinkedIn i BlackBerry OS 10. Han hadde også ansvaret for BlackBerry Messenger.

Les også vår test av BlackBerry Z10.

App-sjefen borte også?
Ikke nok med det: også Marc Gingras skal ha forlatt selskapet en eller annen gang i løpet av de siste ukene. Gingras hadde ansvar for utvikling av kalender og kontakter-appene i BlackBerry 10 OS. To veldig viktige appe for et selskap som sikter seg mer mot bedriftsmarkedet enn forbrukermarkedet.

Gingras skal faktisk ha vært personen bak hubben, en av, om ikke den beste funksjonen i BB 10.

Begge to skal ha forlatt selskapet av egen fri vilje. BlackBerry skal ifølge rapporten ha bedt dem om å bli. Selskapet har ikke kommentert påstadene.
 

Kilde:
WSJ

Stikkord: blackberry