Annonse


Er denne påstanden for god til å være sann?

Nye brikkesett bringer alltid med seg lovnader om bedre batterilevetid, men aldri har Intel lovt så store forbedringer som de gjør med den nye Haswell-brikkesettserien.

50 prosent… virkelig?
Og det er klart man alltids kan teknologi, spesielt i den nye spennende jungelen av strømsnille brikker laget for den nye verdenen bærbare enheter, men med 50 prosent i forhold til forrige generasjon? Intel hevder de har klart det.

Ifølge Rani Borkar, sjef for Intels arkitektur-gruppe, klarer Haswell å skvise 50 prosent mer levetid ut av batteriet. Standy-tiden skal også være veldig mye bedre: 20 ganger lenger, faktisk. Intel har klart dette takket være det nye brikkdesignet, og takket være en ny strømkontroller.

Les også om grafikkbrikkene i Haswell.

Annonse


Utrolige forbedringer
Ikke skal det gå utover ytelsen heller. Dette høres jo utrolig lovende ut. Om så forbedringene bare hadde vært halvparten så bra, hadde det vært en stor forbedring.

Haswell er ikke bare designet for stasjonære og bærbare, men også nettbrett. Intel har nemlig krympet wattforbruket fra 10 (Ivy Bridge) til 7 (Haswell) for nettbrettbruk.
 

Kilde:
Computerworld