Apple «iWatch» avslørt!

Dette er et patent på Apple-klokka fra august 2011. I patentet er det ikke spikret hvilket materiale den skal lages fra eller detaljerte tekniske spesifikasjoner.

«US Patent & Trademark Office» er en fin ting og ha.

Detaljene lekket

For med et så hemmelighold selskap som Apple er det vanskelig skaffe troverdig informasjon før de hypede pressekonferansene. iWatch er et slikt produkt alle nå venter å vite mer om, iTV et annet.

Nå har det amerikanske patentkontoret lastet opp på sine nettsider patent på «BI-STABLE SPRING WITH FLEXIBLE DISPLAY.» Patentet ble registrert 17. august 2011, men først lastet opp på nettsidene til patentkontoret i dag.

Annonse

13.02.21-Wearable-2
(Ill.: AppleInsider)

– 5 GHz Bluetooth

En mulig iWatch er mer som et tilbehør til en iPhone i situasjoner hvor det er lettere å sjekke klokka enn mobilen, nettbrettet eller den bærbare maskinen, ifølge patentet.

I patentdokumentet heter det blant annet:

«Aktiv kommunikasjon mellom et tilbehør og en bærbar elektronisk enhet kan oppnås trådløst. For eksempel kan en trådløs dataforbindelse som 5 GHz 802.11n-protokollen gi tilstrekkelig data-overføringsbåndbredde til overføre en høy-kvalitets videostrøm.

Den trådløse protokollen åpner for robust kommunikasjon mellom de to enhetene. Tilbehørs-enheten kan også kobles til bærbare elektroniske enheter via Bluetooth. Selv om den ikke kan lagre de samme mengdene data, kan den være å foretrekke i situasjoner der bare små mengder informasjon blir sendt frem og tilbake.»

13.02.21-Wearable-4
(Ill.: AppleInsider)

Brukes når iPhonen sover:

«Et armbånd konfigurert til å vise informasjon trådløst overført fra en bærbar elektronisk anordning.

Armbåndet innbefatter minst følgende komponenter: en kommunikasjonslink tillater to-veis kommunikasjon mellom armbåndet og bærbare elektroniske enheter, en fleksibel skjerm anordnet over en del av en første overflate av klapse armbånd, en trykkfølsom brukergrensesnitt anordnet over toppen av den fleksible skjerm, og en elektronisk modul anordnet på den ene enden av den første overflaten av armbåndet.

Informasjon genereres på hver enhet kan vises enten vertsenheten display eller den fleksible skjerm.»

Kilde:
US Patent & Trademark Office

Annonse
Annonse