iPad 5-konsept til venstre med designet som iPad mini-introduserte.

Annonse


Nå har han avslørt «alle» Apple-produktene

Rene Ritchie, iMore-redaktør, har en gode skussmål i å «gjette» Apple-lanseringer.

Får ofte rett

For han har tidligere fått rett i Lightning-ryktene én måned før lansering, iPad mini-lanseringen og datoen iPhone 5 skulle vises frem for første gang – også den en måned før Apple holdt sin pressekonferanse.

Ingen tvil om at Ritchie har svært gode kontakter i teknologibransjens mest lukkede og paranoide selskap.

Så og si alt avslørt?

Så når Apple-eksperten legger ut om Apples planer de kommende årene er det vel verdt å merke seg hva han har å si:

Annonse


* iWatch er helt klart under utvikling, men han vet ingenting om funksjoner eller lansering.

* iTV-prosjektet jobbes med hos Apple, men akkurat nå står prosjektet litt stille da TV-markedet er i konstant endring. Apple snuser på mulighetene, men det er mer i eksperiment-stadiet enn noe annet.

* Ryktene om en større iPhone er sanne (men den er kun en prototype i skrivende stund), og det høres ikke ut som lanseringen vil finne sted om kort tid. Det samme gjelder en billigere iPhone. Sistnevnte skal ha vært på tegnebrettet i mange år, men Apple har de siste årene istedet valgt å sette ned prisen på iPhones allerede på markedet.

* iPhone 5S blir årets store Apple-lansering.

* Full-størrelses iPad-ene får iPad mini-designet.

* iPad mini får Retina Display (med iPhone 5-PPI), men det er mye som må jobbes med for å få det til og pakke inn iPad 5 i minii-designet: effektivere panelene, LED-lampene, brikkesettet og batteriene. «Alt dette kommer, det er bare et spørsmål om når».

Oppdatert, 11:00:

Det ble ryktet, og senere dementert, at Apple har planer om å lansere et utviklersett til Apple TV. Selv om det første ryktet senere ble tilbakevist tror også vi dette er strategien fremover, og det vil gjøre Apple til en enda farligere Xbox og Playstation-konkurrent.

Apples strategi fremover er trolig å skape et stort app-utvalg til Apple TV, og kanskje senere lansere iTV når det er nok apps og spill å velge mellom.

Kilde:
iMore

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse