Mailbox til iOS er en av de mest etterlengtede appene på lenge.

Annonse


Derfor bør du kjappe deg og reservere denne

Epost er den ene tingen som ikke har endret seg i takt med resten av nettet, selv om det fortsatt er en stor del av de aller fleste sin digitale hverdag.

Epost er en kjip jobb

Det er derfor mye som kan gjøres for å gjøre epost mer oversiktlig og morsommere å bruke, men ingen har klart å knekke koden.

Nå er det mer en jobb å holde seg oppdatert på hva som havner i innboksen (ikke minst grunnet spam), enn en glede som det jo er å holde seg oppdatert i nettleseren, RSS og på sosiale tjenester.

– Skal alltid være gratis

Mailbox fra Orchestra vil bli gjort tilgjengelig de kommende ukene, men først for de som reserverer seg med mobil-nummeret sitt her.

Annonse


ITavisen kan bekrefte at det fungerer å registrere seg med norsk mobilnummer (husk +47 før nummeret ditt). Når Mailbox er endelig lansert vil den være helt gratis, og utviklerne lover at appen skal forbli gratis.

En ny måte å tenke epost på

Mailbox er laget fra bunnen av med berøring som første grensesnitt-prioritet. Ved å dra et epost-emnefelt til høyre markerer man at den er lest, og den forsvinner fra forsiden

Ved å dra til venstre får man opp valg for når man ønsker å svare på valgte epost: senere i dag, i kveld, i morgen eller når man gidder.

Mer personlig

Appen er også lagt opp mer som meldinger mellom to personer enn andre tjenester, og det er lett å ta et bilde og legge det ved. Man kan også sortere epost akkurat som man ønsker, og man er dermed ikke slave til dato og klokkeslett.

Mailbox er ganske enkelt mer som en «to-do-liste» enn en haug med mapper og alternativer. Vi gleder oss til å teste appen 9to5mac allerede kaller en helt ny måte å tenke epost på.

Kilde:
9to5mac

Annonse