Samsungs hybridtelefon Galxy Note II selger overraskende godt i Norge. Nå har den steget fra 7. til 6. plass på NetComs liste.

Annonse


Kan bli årets jule-hit

I oktober gikk den rett inn på 7. plass NetComs liste over de mest solgte mobiltelefonene.

– Kan overraske
Nå har Samsungs kjempemobil/mininettbrett inntatt 6. plassen og ligger dermed an til å bli den store jule-overraskelsen her i landet..

– Samsung Galaxy Note II er en veldig stor mobil, eller et veldig lite nettbrett. Det liker tydeligvis mange nordmenn. Note II gikk rett inn på sjuende plass på topp ti-listen vår i oktober, og knep sjetteplassen i november. Jeg tror den gamle kjempen kan overraske i desember, sier salgsdirektør Kristian Renaas i NetCom.

Fikk ikke skjelven…
Galaxy Note ble første gang presentert på IFA-messen i Berlin i fjor. På årets messe fikk vi se oppfølgeren Galaxy Note II.

Annonse
For å si det som det er: Vi fikk med respekt å melde ikke den store teknologi-skjelven. Telefonen/nettbrettet virket klumpete, og så var det denne pennen, da.

Bra i test
Men vår anmelder Thomas Marynowski var svært fornøyd etter at han hadde prøvd telefonen (Les anmeldelsen HER), selv om han påpekte at dette ikke er et produkt som passer for alle.

I dag ser vi den overalt vi ferdes i Oslo, og så langt har Samsung solgt rundt 10 millioner på verdensbasis av Note-modellen. Om lag halvparten utgjøres av II-ern.

iPhone 5 øverst
Samsungs erkekonkurrent Apples iPhone 5 har for øvrig nå rykket opp fra 3. til 1. plass på NetComs -liste, og dermed dyttet vekk Samsungs Galaxy SIII.

Årsaken til er nok at iPhone 5 først nå har kommet ordentlig i salg etter lanseringen i slutten av september.

Her er listen i sin helhet:
1. (3) Apple iPhone 5
2. (1) Samsung Galaxy S III
3. (2) Apple iPhone 4S
4. (5) Samsung Galaxy S II
5. (4) Apple iPhone 4
6. (7) Samsung Galaxy Note II
7. (6) Sony Xperia Go
8. (-) SonyEricsson Xperia Active
9. (9) Samsung Galaxy Xcover
10.(8) HTC One X

Kilde:
Pressemelding fra NetCom

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse